Konstläder är ett bra material

Konstläder är ett utmärkt material för en mängd olika produkter, och det kan användas för att skapa eleganta omslag, konstläder förpackningar och mycket mer. Det är ett högkvalitativt material som ger den autentiska känslan av läder, men till en betydligt mer prisvärd kostnad. Om du har behov av olika tryckmaterial som kräver stiliga omslag, så är konstläder ett utmärkt val. Självklart finns det även andra alternativa material att överväga.

Konstgjort läder gör det snyggare

En av fördelarna med konstläder är att det ger en lyxig känsla utan att spräcka budgeten, vilket läder ofta kan göra. Konstläder i sig är ett syntetiskt material som utformats så att det ska se ut som äkta läder. Oftast så tillverkas det av olika plastmaterial. Konstläder i sig har många fördelar som att det är mer prisvärt, enklare att göra rent och att det är mer motståndskraftigt mot vatten och fläckar.

Om du är intresserad av dekorativa omslagsmaterial och andra grafiska produkter, kan du hitta ett brett utbud hos Zetatrade. Det konstläder de har, det passar bra för:

  • Böcker
  • Agendor
  • Kalendrar
  • Restaurangmenyer
  • Förpackningar
  • Boxar

Hos Zetatrade kan du även hitta en mångfald av produkter, inklusive designpapper med olika yteffekter som släta, präglade och metalliska. Dessutom tillhandahåller de olika tillbehör såsom dekorativa band, snoddar, bokbindningsskruvar, metallhörn, gasväv, ryggförstärkning, häfttråd och mycket mer.

Andra bra produkter och tjänster

Zetatrade har även förgyllningsalternativ och andra specialtjänster. Om du vill skapa stiliga omslag eller grafiska produkter, kan du besöka deras webbplats för att utforska deras fulla utbud. För ytterligare information och för att diskutera dina specifika behov, är du välkommen att kontakta dem direkt.