Service för hjärtstartare - Serviceplanner.se

Har du en hjärtstartare och inte riktigt vet hur den ska skötas? Har du tecknat ett dyrt serviceavtal för att sköta din hjärtstartare? Här finns lösningen på detta!

Egentligen krävs inga större åtgärder eller arbetsinsatser för att din hjärtstartare ska vara i toppskick. Hjärtstartarna är så pass smarta att de håller bra koll på sig själva, vilket gör att det är så pass enkelt att du utan problem kan sköta detta själv. Du behöver egentligen bara få reda på vad som bör göras och när. Om du sedan får rabatt på tillbehören också är detta en ännu större fördel. Därför har vi nu utvecklat en digital funktion som kommer att sköta detta åt dig. När det är dags att se över apparaten får du ett mejl som berättar för dig vad som behöver göra. När det är dags för utbyte av tillbehör (elektroder och/eller batterier) får du också mejl om detta.

Fördelar med Serviceplanner.se:

- Serviceplanner.se meddelar dig via mejl när det är dags att byta ut tillbehören (elektroder & batterier) till din hjärtstartare.
- Serviceplanner.se rekommenderar (i mejlet), rätt tillbehör och du kan genomföra ditt inköp direkt utan att fylla några uppgifter samt får du 10 % rabatt på ditt inköp genom Serviceplanner.se
- Serviceplanner.se meddelar dig när hjärtstartaren behöver kontrolleras samt berättar för dig vad du behöver göra (valbart intervall kvartal eller halvårsvis).
- Serviceplanner.se fungerar som register över dina hjärtstartare. Du kan se direkt i Serviceplanner.se vilket serienummer den har, var den finns samt en logg över alla tidigare tillbehörsbyte, kontroller m.m.
- Serviceplanner.se håller reda på allt åt dig, du behöver inte ens komma ihåg några login eller lösenord.
- Tillgång till support via telefon
- Gratis testperiod om 30 dagar.
- Värva en vän och få 6 månader gratis.
- Första årsavgift 249 sek, därefter 349 sek/år.

Kontakta oss via mejl eller ring oss på 010-101 41 41 - Vi hjälper dig med allt.

När du köper en hjärtstartare från Akutbutiken.se får du ett års gratis abonnemang på Serviceplanner.

serviceavtal för hjärtstartare