OBS!
- Skicka ej retur utan att först kontakta oss.
- Returer hanteras olika beroende orsak till återlämnande samt vilken vara det handlar om.
- Försändelser som skickas till oss via postförskott eller efterkrav löses ej ut.

 

Ångerrätt
Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden. Om du vill lämna tillbaka en vara så ska ni lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag då ni tog emot varan.

Du har alltid rätt att öppna förpackningen så att du kan undersöka varan. Om förpackningen saknas, eller är skadad så dras pengar av på återbetalningen för att återställa den till nyskick alternativt köpa in ny förpackning. Returer sköts av oss. Fraktkostnad vid nyttjande av ångerrätt står du för och dras av på återbetalningen. 

Reklamation & Garantier
Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Är skadan synlig direkt vid leverans anmäler du detta direkt till transportören på plats. Är skadan dold och du märker det vid öppnande måste du kontakta oss omgående, senast en 5 dagar från det att du fått paketet. Längden på garantier varierar och du ser på atikelsidorna hur lång garanti som gäller för specifik artikel. 

Vi är måna om att du ska vara 100% nöjd med allt du köper hos oss, därför vill vi att ni kontaktar oss vid minsta problem eller frågor.