Komplett paket - Hjärtstartare, utbildning & serviceavtal

Allt du behöver i ett och samma köp. Efter köp av detta paket kontaktar vi dig för planering av utbildning, leverans m.m.
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
27744 SEK /st
(Exklusive moms 22195 SEK)
Artnr: 98451513

Beskrivning

Komplett paket för dig som ska köpa hjärtstartare. Hjärtstartare, utbildning i HLR samt handhavande av en hjärtstartare samt får du ett serviceavtal gratis under första året (därefter 349 sek/år).

Hjärtstartaren "Powerheart G5" från Cardiac Science är den första hjärtstartaren som kombinerar variabel eskalerande energi med snabba debrilleringstider och levererar debrilleringsstötar efter HLR på så kort tid som 10 sekunder. Powerheart G5 finns som två modeller, hel- och halvautomatisk. Den helautomatiska hjärtstartaren sköter sig själv efter att den startats, den halvautomatiska modellen hänvisar dig att trycka på knappen när det är dags för defibrillering. Hjärtstartaren syns tydligt i sin orangea färg. På utsidan förekommer inga distraktioner, det finns endast en knapp att trycka på som dessutom en stor pil på utsidan pekar mot. När man trycker på knappen aktiveras hjärtstartaren samtidigt som locket öppnas. Elektroderna förvaras i toppen av locket och är alltid kopplade. Så snart elektroderna är placerade på patienten genomför hjärtstartaren automatiskt en analys för att se om en defibrillering behöver ges. Du som livräddare behöver endast sätta på elektroderna på patienten och kan sedan ägna din fulla energi åt att utföra hjärt-lungräddning. Läs mer om hjärtstartaren Powerheart G5 här

Har du en gammal hjärtstartare som behöver bytas ut? Då köper vi den i samband med att du genomför köp av detta kompletta paket med hjärtstartare, HLR-utbildning samt serviceavtal.

Basal-HLR utbildning med hjärtstartare. Ni får lära er grunderna i hur man teoretiskt och praktiskt hjälper personer som drabbats av medvetslöshet, luftvägsstopp och hjärtstopp. Utbildningen följer Svenska HLR-rådets riktlinjer. Läs mer om HLR-utbildningen här.

Service för hjärtstartare - Serviceplanner.se. Egentligen krävs inga större åtgärder eller arbetsinsatser för att din hjärtstartare ska vara i toppskick. Hjärtstartarna är så pass smarta att de håller bra koll på sig själva, vilket gör att det är så pass enkelt att du utan problem kan sköta detta själv. Du behöver egentligen bara få reda på vad som bör göras och när. Om du sedan får rabatt på tillbehören också är detta en ännu större fördel. Därför har vi nu utvecklat en digital funktion som kommer att sköta detta åt dig. När det är dags att se över apparaten får du ett mejl som berättar för dig vad som behöver göra. När det är dags för utbyte av tillbehör (elektroder och/eller batterier) får du också mejl om detta. Läs mer om serviceavtalet för din hjärtstartare här.

OBS!
Efter att du köpt detta paket kommer vi kontakta dig för planering av utbildning m.m.
Kostnad för resor kan tillkomma (ej utan meddelande)

 

Artnr: 98451513

Lager & Leverans

Lagerstatus: Komplett hjärtstartare, klar för att användas skickas till dig inom 5-10 dagar.

Nedladdningsbara dokument

Dokument (0)

Recensioner

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)