Hjärtstartare Zoll AED Plus

ZOLL AED Plus är en av de mest sålda hjärtstartarna Sverige.
1 2 3 4 5
(3.9/5) Baserat på 8 betyg.
21244 SEK /st
(Exklusive moms 16995 SEK)
Artnr: Zaed001

Beskrivning

Hjärtstartare Zoll AED Plus är den enda hjärtstartare som har ett HLR-stöd som mäter hur djupt man ger bröstkompressionerna, så man säkerställer att man verkligen kommer ner minst 5 cm. Vidare finns en display med textkommandon på svenska vilket är bra vid bullriga miljöer när det kan vara svårt att höra röstkommandona. Den har även hela 5 års hållbarhet på elektroder och batterier vilket gör den mycket billig i drift.

Vid köp av Zoll AED plus ingår:
- Hjärtstartare Zoll AED Plus, batterier, bärväska
- CPR-D Elektrod (vuxen)med HLR stöd
- Påse innehållande ansiktsmask, sax, rakhyvel, handskar och torkpapper
- 7 års garanti

Fördelar med Zoll AED PLUS
hjärtstartare Zoll AED Plus inkluderar ZOLL's patenterade elektroder CPR-Dpadz, en elektrod med inbyggd HLR-feedback. En tydlig markering visar var bröstkompressionerna skall utföras, och därmed vinner man livsviktiga sekunder.

MINDRE UNDERHÅLL OCH LÅGA DRIFTSKOSTNADER
AED Plus hjärtstartare utför automatiskt självtester, som försäkrar att hjärtstartaren alltid är redo att användas. AED Plus hjärtstartare använder sig av kommersiellt tillgängliga, billiga och miljövänliga batterier (Duracell), som är enkla att byta ut och som håller i fem år i stand-by-läge. Elektroderna håller också i fem år - och driftkostnaderna begränsas därmed till nya elektroder och batterier som byts vart femte år.

IÖGONFALLANDE OCH TÅLIG DESIGN
Rädsla för att göra fel är ett stort hinder när en person som drabbats av hjärtstopp ska räddas. En hjärtstartare får därför inte verka komplicerad eller avskräckande. AED Plus är därför konstruerad med en "användarvänlig" design, och den gröna färgen gör enheten väl synlig.

INTELLIGENT STÖD FÖR BARN
Hjärtstartare ZOLL AED Plus kan användas för defibrillering på barn upp till 8 år med hjälp av elektroderna pedipadz® II. När pedipadz® II är ansluten till hjärtstartaren känner AED Plus av att det är ett barn som ska räddas. Eftersom AED Plus hjärtstartare har utvecklat en EKG-analys lämpad för ett barns hjärtfrekvens, tillsammans med lämpliga defibrilleringsenerginivåer, kan AED Plus användas till att rädda både barn och vuxna.

STÖDJER KEDJAN SOM RÄDDAR LIV
Redan innan elektroderna är applicerade, ger AED Plus meddelanden om allt som ska göras innan första hjärtanalysen, såsom att kontrollera personens medvetande, andning, att ringa efter hjälp och utföra HLR.

BÄSTA MÖJLIGA SKYDD MOT DAMM OCH VATTEN
AED PLUS har en IP-klassificering på IP55 för damm och vatten, vilket gör den mycket lämplig att placeras i "tuffa" miljöer. Att ha en AED nära till hands kan vara livsavgörande i akuta situationer, oavsett om det är inomhus i dammiga miljöer, eller utomhus en regnig dag.

Artnr: Zaed001

Lager & Leverans

Lagerstatus: Komplett hjärtstartare, klar för att användas skickas till dig inom 5-10 dagar.

Nedladdningsbara dokument

Recensioner

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Du kanske också är intresserad av

 • Gediget metallskåp för hjärtstartare för inomhusbruk. På låset finns hål för ...
  1619 SEK
 • HLR-docka Practi-Man är ett mycket bra hjälpmedel när man ska lära sig rädda ...
  6494 SEK
 • Pocketmask för mun till maskandning. Levereras komplett med syrgasanslutning,...
  från 99 SEK
 • Andra varor från samma fabrikat

 • Billiga batterier till Zoll AED Plus.
  744 SEK
 • Elektroder till Zoll AED Plus. Användarvänliga men lite enklare elektroder op...
  1128 SEK
 • Väggfäste av plåt för att kunna montera Zoll AED Plus på väggen.
  1180 SEK
 • Zoll har utvecklat speciella barnelektroder för barn upp till 8 år. Hjärstar...
  1345 SEK