Hjärtstartare Zoll AED Plus

1 2 3 4 5
(3.7/5) Baserat på 7 betyg.
16995 SEK /st

Beskrivning

Hjärtstartare Zoll AED Plus är den enda hjärtstartare som har ett HLR-stöd som mäter hur djupt man ger bröstkompressionerna, så man säkerställer att man verkligen kommer ner minst 5 cm. Vidare finns en display med textkommandon på svenska vilket är bra vid bullriga miljöer när det kan vara svårt att höra röstkommandona. Den har även hela 5 års hållbarhet på elektroder och batterier vilket gör den mycket billig i drift.

Vid köp av Zoll AED plus ingår:
- Hjärtstartare Zoll AED Plus, batterier, bärväska
- CPR-D Elektrod (vuxen)med HLR stöd
- Påse innehållande ansiktsmask, sax, rakhyvel, handskar och torkpapper
- 7 års garanti

Fördelar med Zoll AED PLUS
hjärtstartare Zoll AED Plus inkluderar ZOLL's patenterade elektroder CPR-Dpadz, en elektrod med inbyggd HLR-feedback. En tydlig markering visar var bröstkompressionerna skall utföras, och därmed vinner man livsviktiga sekunder.

MINDRE UNDERHÅLL OCH LÅGA DRIFTSKOSTNADER
AED Plus hjärtstartare utför automatiskt självtester, som försäkrar att hjärtstartaren alltid är redo att användas. AED Plus hjärtstartare använder sig av kommersiellt tillgängliga, billiga och miljövänliga batterier (Duracell), som är enkla att byta ut och som håller i fem år i stand-by-läge. Elektroderna håller också i fem år - och driftkostnaderna begränsas därmed till nya elektroder och batterier som byts vart femte år.

IÖGONFALLANDE OCH TÅLIG DESIGN
Rädsla för att göra fel är ett stort hinder när en person som drabbats av hjärtstopp ska räddas. En hjärtstartare får därför inte verka komplicerad eller avskräckande. AED Plus är därför konstruerad med en "användarvänlig" design, och den gröna färgen gör enheten väl synlig.

INTELLIGENT STÖD FÖR BARN
Hjärtstartare ZOLL AED Plus kan användas för defibrillering på barn upp till 8 år med hjälp av elektroderna pedipadz® II. När pedipadz® II är ansluten till hjärtstartaren känner AED Plus av att det är ett barn som ska räddas. Eftersom AED Plus hjärtstartare har utvecklat en EKG-analys lämpad för ett barns hjärtfrekvens, tillsammans med lämpliga defibrilleringsenerginivåer, kan AED Plus användas till att rädda både barn och vuxna.

STÖDJER KEDJAN SOM RÄDDAR LIV
Redan innan elektroderna är applicerade, ger AED Plus meddelanden om allt som ska göras innan första hjärtanalysen, såsom att kontrollera personens medvetande, andning, att ringa efter hjälp och utföra HLR.

BÄSTA MÖJLIGA SKYDD MOT DAMM OCH VATTEN
AED PLUS har en IP-klassificering på IP55 för damm och vatten, vilket gör den mycket lämplig att placeras i "tuffa" miljöer. Att ha en AED nära till hands kan vara livsavgörande i akuta situationer, oavsett om det är inomhus i dammiga miljöer, eller utomhus en regnig dag.

Läs mer
Artnr: Zaed001

Lager- & leverans

Lagerstatus: Komplett hjärtstartare, klar för att användas skickas till dig inom 5-10 dagar.

Recensioner

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Du kanske också är intresserad av

 • Gediget skåp för hjärtstartare för inomhusbruk. På låset finns hål för plombe...
  1295 SEK
 • HLR-docka Practi-Man är ett mycket bra hjälpmedel när man ska lära sig rädda ...
  från 4995 SEK
 • Pocketmask för mun till maskandning. Levereras komplett med syrgasanslutning,...
  från 79 SEK
 • Andra varor från samma fabrikat

 • Varta Lithium-batterier till Zoll AED Plus. Levereras i förpackning med 10 st.
  595 SEK
 • Elektroder till Zoll AED Plus. Användarvänliga men lite enklare elektroder op...
  902 SEK
 • Väggfäste av plåt för att kunna montera Zoll AED Plus på väggen.
  944 SEK
 • Zoll har utvecklat speciella barnelektroder för barn upp till 8 år. Hjärstar...
  1076 SEK