Hjärtstartare - Powerheart G5 från Cardiac Science

1 2 3 4 5
(4.3/5) Baserat på 4 betyg.
Hel- Halvautomatisk:
14995 SEK/st Ord. Pris (17325 SEK)
14995 SEK/st Ord. Pris (17325 SEK)

Beskrivning

Hjärtstartaren "Powerheart G5" från Cardiac Science är den första hjärtstartaren som kombinerar variabel eskalerande energi med snabba debrilleringstider och levererar debrilleringsstötar efter HLR på så kort tid som 10 sekunder. Powerheart G5 finns som två modeller, hel- och halvautomatisk. Den helautomatiska hjärtstartaren sköter sig själv efter att den startats, den halvautomatiska modellen hänvisar dig att trycka på knappen när det är dags för defibrillering. Hjärtstartaren syns tydligt i sin orangea färg. På utsidan förekommer inga distraktioner, det finns endast en knapp att trycka på som dessutom en stor pil på utsidan pekar mot. När man trycker på knappen aktiveras hjärtstartaren samtidigt som locket öppnas. Elektroderna förvaras i toppen av locket och är alltid kopplade. Så snart elektroderna är placerade på patienten genomför hjärtstartaren automatiskt en analys för att se om en defibrillering behöver ges. Du som livräddare behöver endast sätta på elektroderna på patienten och kan sedan ägna din fulla energi åt att utföra hjärt-lungräddning.

Slitstark och pålitlig. Hjärtstartaren Powerheart G5 är redo att användas närhelst du behöver den, med en tålig design som uppfyller militära standarder och en IP55-gradering för damm- och vattenskydd. Den väl synliga Rescue Ready®-indikatorn visar att din Powerheart G5:a har passerat de rigorösa dagliga, veckovisa och månatliga funktionstesterna.

Intuitiv HLR-vägledning. Feedback i realtid hjälper livräddare att utföra HLR i enlighet med de senaste riktlinjerna för återupplivning.

Anpassningsbar nu, exibel i framtiden. Anpassa meddelanden, debrilleringsprotokoll och HLR-feedback efter användarens förmåga och önskemål och uppdatera enkelt inställningarna om HLR-riktlinjerna ändras.

Automatiska funktionstester Dagligen kontrollerar hjärtstartaren själv batteri, elektroder (närvaro och funktion), elektriska kretsar och programvara. En gång i veckan testas delvis uppladdningsfunktion och månadsvis utförs test av fullständig uppladdningscykel.

Internminne 90 minuters räddningsdata, flerfunktionalitet vid räddningsinsats

EKG- och räddningsöversikt Kan visas med programvaran AED Manager

Kommunikation USB-kabel eller USB-minne Hjärtstartaren levereras komplett och klar för användning: 1 hjärtstartare, 1 Intellisense-batteri, 1 par defibrilleringselektroder, 1 upplaga av programvaran AED Manager, 1 bruksanvisning, 1 Kom igång-kort samt 1 "Räddningsinsatsens steg".

Läs mer
Artnr: powerheartg5-automatisk
Artnr: powerheartg5-halvautomatisk

Lager- & leverans

Lagerstatus: Komplett hjärtstartare, klar för att användas skickas till dig inom 5-10 dagar.
Lagerstatus: 0 st i lager för omgående leverans. Beställningsvara, 10-20 dagars leveranstid

Lagerindikatorn är endast en prognos. Varans tillgänglighet uppdateras i realtid och kan därmed ej garanteras.

Recensioner

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Du kanske också är intresserad av

 • Gediget skåp för hjärtstartare för inomhusbruk. På låset finns hål för plombe...
  1295 SEK
 • HLR-docka Practi-Man är ett mycket bra hjälpmedel när man ska lära sig rädda ...
  från 4995 SEK
 • Andra varor från samma fabrikat

 • Batter till Powerheart G5 Intellisense-litiumbatteri. Ett Intellisense-batter...
  3995 SEK
 • Övningshjärtstartare (trainer) för träning i användandet av hjärtstartaren Po...
  5770 SEK
 • Defibrillatorelektroder till Powerheart G3, barn. 2 års lagringstid.
  1024 SEK
 • Engångs litiumbatteri till Powerheart G3 med 5 års livslängd till Powerheart ...
  3985 SEK