Om oss

Välkommen till Akutbutiken.se. Akutbutiken är ett varumärke under Ensus AB. Oavsett om du är ute efter sjukvårdsutrustning, möbler, förbrukningsutrustning, medicinteknisk utrustning, brandskydd eller liknande så har Akutbutiken.se produkterna ni behöver.

Vår idé är enkel. Vi vill erbjuda sjukvårdutrustning av hög kvalité till marknadens bästa pris. Vi erbjuder dig ett stort antal välkända varumärken.

Behöver du något som du inte hittar i vår butik? Inga problem, kontakta oss så gör vi allt vi kan för att uppfylla dina behov. Tack vare vårt kontaktnät med tillverkare runt om i världen har vi tillgång till ett stort urval av produkter.

Det ska vara enkelt handla i Akutbutiken.se. Genom webbutiken skall du hitta bra information om produkter och priser. Vi erbjuder flera leveransalternativ som vi hoppas passar dina behov. Leverans sker med Schenker och Posten och mottagaren aviseras innan leverans.

Akutbutiken.se har funnits sedan 2012, har sin verksamhet strax utanför Skövde och agerar under det juridiska namnet Ensus AB.

Vårt mål: Akutbutiken.se skall bli en ledande leverantör av väl utvalda varumärken & produkter till allt från Sveriges minsta till våra allra största företag, kommuner, landsting samt privatpersoner. Vi ska erbjuda låga priser och säkra leveranser samt erbjuda utmärkt service båda före och efter köp.

En ack så viktig anledning för att använda oss som leverantör, vi säljer inte bara utrustningen, vi är även b.la. sjuksköterskor och brandmän med erfarenhet och kunskap om hur utrustningen används. Kontakta oss gärna om du har några frågor, vi finns här för att hjälpa dig.

Hoppas vi får ditt förtroende och att du blir kund hos oss. Vi lovar att alltid göra vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd.

Företagsinfo

Ensus AB
010-101 41 41
Värsås Aspelund 2
54198 Värsås Skövde
org: 559143-0482
kundservice@akutbutiken.se

 

Bankgiro: 229-8198
Swish: 123 355 20 23
BIC: SWEDSESS
IBAN: SE9780000829906936992194