2017-10-09 10:23
Tomas

Har du en hjärtstartare och vet inte riktigt hur den ska skötas? Har du tecknat ett något avtal för att sköta servicen av din hjärtstartare? Detta kommer inom kort att vara onödiga frågor.

Egentligen krävs inga större åtgärder eller arbetsinsatser för att din hjärtstartare ska vara i toppskick. Det är faktiskt så pass enkelt att du utan problem kan sköta detta själv. Du behöver egentligen bara få reda på vad som bör göras när. Därför håller vi nu på att utveckla en digital funktion som kommer att sköta detta åt dig. När det är dags att se över apparaten får du ett mejl som berättar för dig vad behöver göra. När det är dags för utbyte av tillbehör (elektroder och/eller batterier) får du också mejl om detta, dessutom får du rabatt hos oss när du köper utrustningen från Akutbutiken.se. Har du redan ett serviceavtal idag kommer du att spara pengar på att nyttja vår hjälp istället. 

Lämna en intresseanmälan nu direkt så kontaktar vi dig när tjänsten är lanserad och berättar mer och kan även hjälpa dig att komma igång. Du förbinder dig inte till någonting genom att lämna intresseanmälan. 

serviceavtal för hjärtstartare

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur: