2017-04-01

Hjärtstartare Powerheart från Cardiac Science– Hjärtstartare räddar liv

Hjärtstartare, eller Automatisk Extern Defibrillator (defibrillator) som de också kallas, hjälper till att rädda liv vid plötsliga hjärtstopp.

Powerheart från Cardiac Science är enkla att använda och kräver ingen utbildning. Powerheart hjärtstartare fungerar lika bra på arbetsplatsen, i föreningslivet eller i hemmet.

Powerheart tillverkas av Cardiac Science som är ledande i världen på hjärtstartare. Powerheart AED hjärtstartare är kända för sin driftsäkerhet, enkla handhavande och garanterade funktion.

Unika automatiska självtester som även innefattar en komplett urladdning av elektroderna månadsvis ger en oöverträffad säkerhet. Patenterat guide system för både nybörjare och erfarna ger trygghet. Batterier av hög medicinsk kvalitet ger lång drifttid. Powerheart AED hjärtstartare levereras med upp till hela åtta års garanti på defibrillatorerna, och en unik 4 års full driftsgaranti på batterierna.

Du kan alltid vara säker på att du har en fungerande hjärtstartare till hands.

När du köper en hjärtstartare är det viktigt att du också ser till sådant som driftskostnader och underhåll. Avgörande är att du väljer första hjälpen-produkter som passar din verksamhet, den miljö den ska placeras i. Hur noggrant hjärtfrekvensen mäts, livslängd på batteriet och självtesternas omfattning är sådant som påverkar pris på hjärtstartare. Andra faktorer som påverkar ditt val och hjärtstartarens pris är: livslängd på produkten, garantier, funktioner för ökad användarvänlighet, varumärke, test och certifikat. En hjärtstartare som är godkänd av FDA (U.S. Food and Drug Administration) har genomgått tuffa tester vilket borgar för trygghet och långsiktigt tryggt ägande.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell.


Skriv en kommentar:

Text:
Signatur: