2017-04-11

Som svensk återförsäljare av Beredskapsutrustning från Less AS levererar vi utrustning till flygplatser, ambulans, räddningstjänst, polis m.m.

LESS beredskapsutrusning erbjuder en helhetslösning för optimerad patientenevakuering vid stora olyckor och katastrofer. LESS utrustning sträcker sig ända ifrån den välkända LESS standardbåren till att slutföra beredskapslösningar. Oavsett om det är en lätt bår, eller om det finns ett fullt utrustat släpvagnar kan vi hjälpa dig.

Möt utmaningarna med mångsidighet
En buss kolliderar utmed kusten. Många skadade sprids i otillgänglig terräng mellan vägen och havet. Vädret försämras, risk för hypptermi ökar. Olyckan har skapat en kö och tillgängligheten begränsasd. Förutom utmaningar med trauma och chock är ryggskador mycket troliga. Evakueringen av skadade personer innebär långdistansstransporter på svår terräng.

I filmen nedan möter räddningsarbetet utmaningar både på grund av den svåra terrängen och det dåliga vädret. En person kan enkelt bära med sig upp till fem bårar till olycksplatsen för att evakueringsarbetet ska bli så effektivt som möjligt. De skadade kan snabbt säkras på baksidan, med vattentät värmeisolering för hela kroppen för att begränsa nedkylningen. Bärare kan evakuera skadade personer snabbare och lättare tack vare den lätta konstruktionen av all utrustning samt väl anpassad lyftutrustning. I händelse av risk för ryggskada är det mycket viktigt att undvika ytterligare omlokalisering av patienter innan de röntgenfotograferas. LESS-systemet är utformat för att undvika detta problem.

Under hela evakueringsprocessen och fram till radiologisk behandling kan patienten ligga kvar på samma bår. Oavsett om det är land, luft eller hav, är det lättare att transportera skadade tack vare den lätta och robusta konstruktionen av utrustningen. Antalet onödiga överflytter undviks och patienten värmeisolerad under hela insatsen.

När varje sekund räknas kan en snabbt och säkert insats vara skillnaden mellan liv och död.Beredskapsutrustning från Less AS

 

    Varor som nämns i nyheten

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-5mg-prix-en-pharmacie/
2018-10-05 14:26:25
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-amitriptyline/