Vad är på gång:

Totalt 11 poster
Sida 1 av 3
1 2 3
2017-11-20 10:10

Vit 6kg Pulversläckare med motiv från Housegard kan du under denna vecka köpa för endast 555 sek. Klicka här.

2017-10-09 10:23
Tomas

Har du en hjärtstartare och vet inte riktigt hur den ska skötas? Har du tecknat ett något avtal för att sköta servicen av din hjärtstartare? Detta kommer inom kort att vara onödiga frågor.

Egentligen krävs inga större åtgärder eller arbetsinsatser för att din hjärtstartare ska vara i toppskick. Det är faktiskt så pass enkelt att du utan problem kan sköta detta själv. Du behöver egentligen bara få reda på vad som bör göras när. Därför håller vi nu på att utveckla en digital funktion som kommer att sköta detta åt dig. När det är dags att se över apparaten får du ett mejl som berättar för dig vad behöver göra. När det är dags för utbyte av tillbehör (elektroder och/eller batterier) får du också mejl om detta, dessutom får du rabatt hos oss när du köper utrustningen från Akutbutiken.se. Har du redan ett serviceavtal idag kommer du att spara pengar på att nyttja vår hjälp istället. 

Lämna en intresseanmälan nu direkt så kontaktar vi dig när tjänsten är lanserad och berättar mer och kan även hjälpa dig att komma igång. Du förbinder dig inte till någonting genom att lämna intresseanmälan. 

serviceavtal för hjärtstartare

0 kommentar(er)
2017-04-21 08:58
Tomas

Under v 16 2017 bytte vi IT-system "bakom" Akutbutiken.se. Alla kunder som fanns registrerade hos oss flyttades då över till vårt nya system. Alla uppgifter flyttades över men lösenorden slutade att fungera. Detta visste vi skulle hända och vi skickade ut ett mejl med informationen att du kan prova be systemet om ett nytt lösenord när du loggar in i den nya webbutiken alternativt skicka ett mejl till oss så hjälper vi dig med ett nytt lösenord.

När du loggar in i den nya webbutiken ber vi dig att gå till "mina sidor" och uppdatera dina uppgifter. I det nya systemet kan du ha flera olika leveransadresser, specifik fakturaadress m.m.

Är det något som krånglar för dig kan du antingen söka efter svar i kundservice eller skicka ett mejl till oss.

0 kommentar(er)
2017-04-13 14:55
Tomas

Nu ska allting vara färdigt med länkar, adresser, krypterad sida m.m. Alla funktioner är igång och vi är otroligt nöjda med vår nya butik. Vi hoppas och tror att även du tycker det blev bra. 

Nu kommer vi ta en välbehövlig paus i några dagar och fira påsk och på tisdag är vi på banan igen. 

Vi önskar er en riktigt härlig påsk.

0 kommentar(er)
2017-04-06 11:24
Tomas
Just nu visas Akutbutiken.se som osäker
0 kommentar(er)
Totalt 11 poster
Sida 1 av 3
1 2 3