Housegard handbrandsläckare

Sedan 1991 har Housegard utvecklat produkter inom brandsäkerhet. Med en produktportfölj i ständig utveckling erbjuder vi brandskydd för alla hem och behov. I vårt sortiment hittar du bland annat brandsläckare med marknadens högsta släckeffekt 55A, snygga brandfiltar, brandstegar och smarta, seriekopplade brandvarnare. Här finns även ett sortiment för proffs. Kontakta oss för mer info.

Housegard erbjuder ett komplett sortiment med brandsäkerhetsprodukter för alla hem och företag. Kvalitet är ledordet vilket tydligt märks i samtliga Housegard handbrandsläckare. Vår 6 kg pulverbrandsläckare har den högsta släckeffekten på marknaden (55A) vilket är en trygg kvalitetsstämpel. Vare sig du är ute efter en enkel eller flera seriekopplade brandvarnare, snygga brandsläckare, en brandstege för snabb evakuering i villan eller en smidig brandfilt, här hittar du det du behöver från Housegard.

Housegard handbrandsläckare trygghetsgaranti

Alla ska känna sig trygga, oavsett om det är i hemmet, på kontoret eller i offentliga miljöer. Med en vision om ett tryggare Sverige där ingen far illa i brandolyckor tar Housegard ansvar för det de kan bäst. Nu införs en unik trygghetsgaranti på alla handbrandsläckare från Housegard. Om olyckan är framme och du tvingas använda din handbrandsläckare inom 5 år från köptillfället, så får du en helt ny av oss. Ett steg närmare ett tryggare Sverige. Villkoren för trygghetsgarantin hittar du på Housegards hemsida.

Vilken Housegard handbrandsläckare ska jag välja

Handbrandsläckare

Att vara medveten om att en brand kan bryta ut i hemmet och förbereda sig därefter är en bra början för effektiv brandberedskap. Allt för ofta så nedprioriteras brandsäkerhet i svenska hem och varje år drabbas allt för många av svårt lidande i onödan. Housegard har sedan 1991 utvecklat produkter inom brandsäkerhet. Med över 20 års erfarenhet i branschen tillhandahåller Housegard den information och de produkter du behöver för att brandsäkra ditt hem på bästa sätt.

Brandsäkra med Housegard 1-2-3

Brandsäkerhet behöver inte vara komplicerat. Vi har skapat ett unikt koncept som vägleder dig till ett klokt köp där säkerhet står i fokus. Housegard 1-2-3 täcker de delar som bör finnas för att maximera brandsäkerheten.

1 Varna:
När en brand uppstår är varje sekund viktig. Därför är brandvarnaren den kanske viktigaste delen i brandskyddet.

2 Evakuera:
Hitta och ta dig ut på snabbast möjliga sätt. Evakueringen vid en brand kan vara livsviktigt. En brandstege hjälper dig ut när fönstret är din enda utväg.

3 Släcka:
Att kunna släcka en brand kan göra hela skillnaden både för liv och egendom. Housegard handbrandsläckare är ditt vapen men vilken typ av släckare du ska välja beror på vilken typ av brand som kan tänkas uppstå.