Utbildningar

Produkter
12 36 72

Vi hjälper dig med sjukvårdsutbildningar, brandskyddsutbildningar samt produktutbildningar över hela Sverige.

Ända sedan 2009 har vi arbetat med utbildningar och tillsammans med våra samarbetspartners runt om i Sverige kan vi hjälpa dig med en mängd olika utbildningar oavsett var i Sverige du finns. 

Utbildningarna som erbjuds av oss utgår från den standard som finns i Sverige. HLR-utbildningar och första hjälpen-utbildningar baseras på Svenska HLR-rådets riktlinjer. Samtliga instruktörer i vårt nätverk är sjuksköterskor med lång erfarenhet av akutsjukvård och/eller ambulanssjukvård. När du går en utbildning hos oss får du inte bara den kunskap som utbildningen ska ge enligt riklinjer, du får även en instruktör som kan svara på alla frågor som kan tänkas ställas. I det flesta fall har även instruktören verkliga fall att utgå ifrån. 

Du väljer själv var utbildningen skall genomföras. Antingen kommer du till våra utbildningslokaler i Skövde, eller kommer vi till er.

Våra utbildningar:

Basal HLR med Hjärtstartare - Grundläggande utbildning i Hjärt- & lungräddning samt användandet av en hjärtstartare.
D-HLR - Utbildning för insatspersonal och de som i sin yrkesroll förväntas kunna utföra HLR och som har tillgång till hjärtstartare. 
LABCDE - Första hjälpen - Utbildningen riktar sig till alla som vill ge sin personal eller liknande kunskap om basal första hjälp. Kan med fördel utgå från din verksamhet.
Avancerad hjärt-lungräddning (A-HLR) - A-HLR är främst avsedd för Sjuksköterskor och Läkare som är aktiva inom sjukvården.
Brandutbildning - Ger dig grundläggande kunskaper i brand och brandsläckning.
Kombinationsutbildning - Första hjälpen, HLR & brand - Heldagsutbildning som bidrar till att din verksamhet är väl föreberedda vid händelse av olycksfall eller brand.
Produktutbildning - Hjälp med utbildning på i stort sett all utrustning som finns att köpa i Akutbutiken.se.

Kontakta oss här för offert på utbildning

Utbildningar