Hem » Hjärtstartare, skåp, HLR-dockor » Serviceavtal för hjärtstartare

Serviceavtal för hjärtstartare

Egentligen krävs inga större åtgärder eller arbetsinsatser för att din hjärtstartare ska vara i toppskick. Det är faktiskt så pass enkelt att du utan problem kan sköta detta själv. Du behöver bara få reda på vad som bör göras när. Därför har vi utvecklat en digital funktion som kommer att sköta detta åt dig.

När det är dags att se över apparaten får du ett mejl som berättar för dig vad behöver göra. När det är dags för utbyte av tillbehör (elektroder och/eller batterier) får du ett mejl om detta samt en möjlighet att göra ditt inköp direkt via mejlet och då får du dessutom 10% rabatt på ditt köp. 

När du köper en hjärtstartare från oss får du gratis serviceavtal första året.

Här ser du en kalkyl över en 10-årsperiod på vad kostnader är för inköp av tillbehör till en Powerheart G5 samt kostnad för serviceavtal. I Serviplanner kan du lägga upp hur många hjärtstartare du vill och systemet kan då också fungera som ett register över dina hjärtstartare och du har alltid full kontroll över vad som gjorts och vid vilken tidpunkt. Serviplanner fungerar som en journal över hjärtstartare. 

Skapa ett konto i Serviceplanner eller ring oss på 010-101 41 41 så hjälper vi dig - Du får alltid prova systemet gratis under 30 dagar.

Serviceavtal för hjärtstartare