Hem » Brandskydd » Brandsläckare » Designade brandsläckare för hemmet

Designade brandsläckare för hemmet

Produkter
12 36 72

Brandsäkra ditt hem med stil - Designade brandsläckare för hemmet

Design by Housegard är ett koncept med designat brandskydd som utefter rådande trender, tagits fram för att göra brandsäkerheten i hemmet mer tillgängligt. Brandsskydd ska placeras väl synligt och nära till hands, någonting som är enklare att göra om produkten kan lyftas fram och smälta in i hemmet och kanske till och med blir en fin inredningsdetalj.

Sätt ditt brandksydd i fokus istället för att gömma den röda brandsläckaren i garderoben. En designad brandsläckare kan ge ditt ett lyft samtidigt som ditt brandskydd förbättras avsevärt.

Designad brandsläckare housegard

För Housegard är det en självklarhet att ställa samma höga kvalitetskrav på alla produkter. De icke-röda brandsläckarna produceras på samma sätt och i enlighet med Europastandarden EN3-7, även om färgen och märkningen gör att man inte kan använda denna stämpel. Släckeffekten och prestandan är därmed densamma som för Housegards klassiska röda, den högsta släckeffekten för sin storlek. Designade brandsläckare för hemmet är avsedda för hemmamiljöer, där användaren förväntas veta var släckaren är placerad.