Hem » Batterier

Batterier

Produkter
12 36 72
Totalt 93 poster
Sida 1 av 3
1 2 3

GP Batteries är en komplett batterileverantör med lång erfarenhet av att producera högkvalitativa batterier. Akutbutiken erbjuder dig ett brett sortiment med bland annat alkaliska och laddningsbara batterier.

GP ReCyko är fullladdade när du får dem, de har låg självurladdning (80% av kapaciteten kvarstår efter ett års lagring) och är ett bra miljöval. GP ReCyko är en riktigt värdig ersättare till det traditionella engångsbatteriet. Den gröna serien ett standardsortiment och täcker de allra flesta behov. Laddningsbara batterier har till skillnad från alkaliska batterier olika kapaciteter som gör att du kan anpassa batteriet efter ditt behov.

Super Alkaline från GP - Ett populärt batteri för hushåll
GP Super är perfekt för hushåll som förbrukar många batterier, till exempel barnfamiljen som har många olika prylar som drivs av batterier. Rekommenderas till leksaker, fjärrkontroller, väggklockor m.m.

Hörapparatsbatterier från GP är speciellt framtagna för känsliga hörapparater och vårt sortiment är anpassat för att passa de vanligaste hörapparatsmodellerna. Zink-luft-batterier är den vanligaste typen av batterier i hörapparater. Den här typen av batteri behöver syre för att aktiveras och förseglas därför med en skyddsplast som dras av batteriet precis innan det ska monteras i hörapparaten.

GP Lithium - För strömkrävande prylar

Fördelarna med litiumbatterier är många. De har hög energitäthet, låg vikt, lång livslängd och håller hög prestanda i låga temperaturer ner till -20°C. Litiumbatterier används med fördel för strömkrävande enheter och är vanligt i fotoutrustning. 9V-litiumbatterier är vanliga i brandvarnare, vilket ger längre livslängd jämfört med ett alkaliskt batteri. Litiumbatterier är miljöanpassade och helt fria från tillsatser av tungmetallerna kadmium, bly och kvicksilver.

Hittar du inte batteriet du behöver - Kontakta oss så hjälper vi dig.

Hjälp till att göra planeten lite, lite bättre! Lämna dina gamla batterier till återvinning. Börja med att beställa en batteribox. De är gratis.

Batteriboet är en lite snyggare och väldigt praktisk box för att förvara uttjänta batterier. Det är också huvudrollsinnehavaren i en kampanj för att få Sveriges hushåll att återvinna sina gamla batterier.

Beställ din batteribox här.

Målet är 75 % av alla batterier.
Ett av målen med Batteriboet är att minska sopberget. Naturvårdsverket har som mål att under 2016 samla in 75 % av alla batterier och vi ser det som en självklarhet att vara en del av det målet. I förlängningen hoppas vi såklart att fler ska börja använda uppladdningsbara batterier. Det är det huvudsakliga målet.