YesNo

Ibland vill man bara ha ett snabbt svar angående sin kropp och hälsa. Är jag eller är jag inte? Har jag eller har jag inte? YesNo självtester ger dig detta svar – och det lika snabbt som enkelt. Själva provtagningen sköter du helt på egen hand och det extra fina är att du kan göra det precis var och när du själv vill. Vissa av våra självtester ger dig svar direkt inom några minuter, andra går till så att du kostnadsfritt skickar ditt prov till vårt laboratorium för DNA-analys och får då ditt svar inom bara några dagar via vår hemsida.

DNA-test
DNA-tester är en mycket säker och väl beprövad teknik som länge använts inom sjukvården. Och Idag är den även tillgänglig för dig som inte vill uppsöka läkarvård. Våra DNA-tester finns att köpa via apotek eller direkt från vår hemsida och håller samma höga säkerhet som de DNA-tester som används inom vården. Självtestet är enkelt att göra – oftast gnuggar du bara en bomullspinne på insidan av kinden – och du kan ta testet precis var och när du själv vill. När du tagit testet skickar du in provet till vårt laboratorium för analys. Efter någon dag kan du hämta svaret på vår hemsida med hjälp av din personliga kod som följer med förpackningen.

Ditt testresultat är helt anonymt och det är endast du som har tillgång till din kod. Ingen annan än du kan alltså gå in och hämta ut ditt testresultat. Din DNA kommer under inga omständigheter att användas till något annat än att analysera just det prov som du skickat in. Vi kommer inte heller spara din DNA. Provet destrueras efter en månad oavsett om du hämtat ut ditt provsvar eller inte. Bra att veta är också att alla de personer som arbetar på vårt laboratorium har tystnadsplikt.

Det enda test där du måste ange dina personuppgifter är klamydiatestet, detta i enlighet med smittskyddslagen. Dessa uppgifter kommer att hanteras som journalhandling och därmed bevaras enligt journallagen.

Tillverkare och analys
Alla våra DNA-tester är tillverkade av Dynamic Code. Ditt självtest för analys skickas till Dynamic Healthcare, de har lång erfarenhet av laborativa rutinanalyser och utför alla analyser i sitt eget laboratorium. Laboratoriet är ackrediterat enligt ISO/IEC 17025 och granskas av styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll (SWEDAC), vilket innebär att de håller minst samma säkerhet som inom vården.

Produkter
12 36 72
 • Klåda? Flytningar? Jobbigt att kissa? Kan vara klamydia / mykoplasma.
  från 263 SEK
 • Klåda? Flytningar? Jobbigt att kissa? Kan vara klamydia / mykoplasma.
  från 263 SEK
 • Haft oskyddad sex? Sveda, klåda och flytningar? Kan vara klamydia.
  från 191 SEK
 • Haft oskyddad sex? Sveda, klåda och flytningar? Kan vara klamydia.
  från 191 SEK
 • Trött? Viktnedgång? Ökad törst? Kan vara högt blod-socker som kan leda till d...
  från 119 SEK
 • Hög kolesterolhalt kännes och syns inte förrän man får följdsjukdomar. Testa ...
  149 SEK
  Slut i lager
 • Gasig och uppsvälld? Testa dig så att det inte är laktosintolerans? Köp själv...
  308 SEK
 • Vill du veta om du är gravid redan nu och inte vänta på mensen? Med detta tes...
  från 39 SEK
 • Behöver du kissa ofta? Det kan vara urinvägsinfektion. Testa dig och lid inte...
  från 66 SEK