Trustcare

Trustcare - Ett Svenskt ungt, innovativt företag

Trustcare är ett världsledande företag inom design och innovation av hjälpmedel för äldre. Trustcare inriktar på innovation för att möta behoven hos den nya generationens användare, som ställer nya och höga krav på både teknik och design. Trustcare´s framgång bygger på att de satsar mycket på deras egna design- och konstruktionsavdelning. Trustcare samarbetar också med en av Europas mest framgångsrika designer inom området. Trustcare designar och tillverkar alla produkter. Det är filosofin bakom företaget.

Rollatorerna Let’s Fly och Let’s Go Out för utomhusbruk har blivit prisbelönade över hela världen. Dessa rullatorer kombinerar unik design med funktion på ett fantastiskt sätt och uppfyller alla krav som både världen och användaren ställer gällande kvalitet och miljö. Finns  i flera olika färger.

Inomhusrollatorn  Let’s Go är en världssuccé från Trustcare. Rollatorn är ett mycket praktiskt gånghjälpmedel för personer som behöver lite extra stöd och säkerhet i livet. Denna rullator ger dig säkerhet, funktion och design i perfekt harmoni och är ett lätt och flexibelt rullande hjälpmedel för användning inomhus. Dessutom har den en vacker och elegant design. Finns i flera olika färger.