Sundplast

Sundplast är ett svenskt företag och är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa och kostnadseffektiva formsprutade plastdetaljer inom en rad olika områden. Vi började arbeta med formsprutning på 1970-talet och har sedan dess byggt upp en gedigen kunskap inom teknik, material och design. Vi kan erbjuda kompletta lösningar från idé till färdig produkt, inklusive efterbehandling och förpackning.

Som en ledande aktör inom många områden arbetar vi i nära samarbete med branschfolk och hjälper dem att utveckla sina produkter, samt se till att de produkter som tillverkas är relevanta för marknadens behov. Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och leveransprecision. Därför söker vi ständigt förbättringar samtidigt som vi investerar i utvecklingen av maskiner och utrustning.

SafeBOX, sträcker sig från behållare på 0,25 liter upp till 11 liter och är väl förankrat inom sjukvården. Sundplast är en av Nordens ledande tillverkare av behållare för stickande och skärande avfall samt klinisk och medicinskt avfall med hela Europa som marknad. Våra kunder ställer höga krav på säkerhet och användarvänlighet. Vi jobbar därför aktivt med förbättringar av vårt befintliga sortiment samtidigt som vi investerar i utveckling av nya produkter.